Skip to main content

Pianoflytting- og utleie

Trenger du en profesjonell pianoflytter? Eller ønsker du å leie piano eller flygel? Vi hos Pianostemmeren AS har erfaringen og ekspertisen som trengs til å trygt transportere piano i alle former og størrelser. Vi tilbyr også høykvalitets utleiepiano til enhver anledning.

Pianoflytting kan være en utfordrende og delikat oppgave, og det krever spesialutstyr og ferdigheter for å sikre at pianoet ikke blir skadet og at flyttingen gjennomføres sikkert og effektivt. Våre egne transportører har nødvendig opplæring og ekspertise til å håndtere enhver situasjon.

 

 

Alt innen utleie og flytting av piano og flygel

Enten du skal flytte et flygel ned en smal trapp, eller du ønsker å leie et flott og velholdt piano til et arrangement eller forestilling, har vi utstyret og kompetansen for å få jobben gjort riktig. Vi bruker spesialiserte pianoflytteduker, stropper og tepper for å beskytte pianoet og forhindre skade, og våre utleiepianoer er nøye utvalgt og vedlikeholdt for å sikre at de låter og yter sitt beste.

I tillegg til våre pianoflyttings- og utleietjenester, tilbyr vi også konkurransedyktige priser og fleksibel planlegging for å møte dine behov. Vi forstår at å flytte et piano eller leie et til et arrangement kan være en tidssensitiv og stressende prosess, og vi er her for å gjøre det så enkelt og sømløst som mulig.

Kontakt oss i dag for å be om et gratis tilbud og la oss håndtere de tunge løftene for deg. Stol på ekspertene hos Hanken Piano for alle dine behov for flytting og utleie av piano. Opplev forskjellen og kontakt oss i dag!

Utleie av klaver til alle typer arrangementer

Norges Pianostemmer og Teknikerforening

Vi hjelper deg

Vårt erfarne team kan håndtere alle pianoflyttejobber med letthet, og vi tilbyr også utleiepianoer av høy kvalitet for enhver anledning.

Kontakt oss i dag for et tilbud og la oss gjøre ditt piano flytte- eller leieopplevelse stressfri.

Gjør en avtale

0
    0
    Handlekurv
    Vognen din er tomGå tilbake til butikk